iPhone 6 abonnement

De iPhone 6 is helemaal in een nieuw jasje gestoken. Het toestel is hiermee een flinke verbetering ondergaan ten opzichte van eerder modellen. Een tal van nieuwe specificaties maken deze telefoon tot een unieke uitvoering waar je veel kanten mee op kunt. In tegenstelling tot de A7 chip die voorheen gebruikt werd, is er nu plaats gemaakt voor een vernieuwde 64- bit A8-chip. Deze werkt veel sneller en is ook nog eens 13 procent kleiner, waardoor er meer ruimte overblijft in de behuizing voor andere componenten. Een ander voordeel van het toestel is dat het opnieuw een stukje dunner is dan de eerdere versies.

Specificaties iphone 6

De iPhone 6 is uitgerust met enkele vernuftige kwalificaties. Hierbij kun je denken aan een IOS 8 besturingssysteem, een 4,7 inch scherm met 1334 bij 750 pixels, camerafuncties als HDR foto’s, panoramfoto’s en slowmotion video, een geheugen capaciteit van GB werkgeheugen en netwerkmogelijkheden als Bluetooth 4.0, nfc en wifi. Bovendien heb je met de batterij tot 14 uur spreektijd via 3GB en 250 uur standby tijd. Naast specificaties voor de iPhone zelf, vind je ook uitgebreide specificaties voor een iPhone 6 abonnement. Het voordeel van een iPhone 6 abonnement is dat je niet gelijk het volledige bedrag voor de iPhone in één keer hoeft te betalen, maar dit kunt verdelen over 12 of 24 maanden. Bovendien kun je zo voordelige kortingen ontvangen.

iPhone 6 en iPhone 6 Plus

Verschillen tussen beide modellen, liggen met name in de schermresolutie. Deze is groter bij de iPhone 6 Plus. Ook heeft de Plus naast een 8 megapixel camera een optische stabilisatie, in plaats van een digitale.
Kijk ook eens op http://www.iphone6abonnementen.com voor meer info