Wanneer is de nieuwe iWatch van Apple te koop?

De iWatch is smartwatch van Apple die naar verwachting binnenkort wordt gereleased. De exacte releasedatum is niet bekend. Mogelijk valt de release samen met die van de iPhone 6. Of de iWatch de officiële naam is, is nog niet bekend, maar men verwacht dat het ontwerp van de iWatch veel weg zal hebben van een gewone horloge. Over het ontwerp is ook nog weinig bekend, maar mogelijk dat het een klokje wordt met een zwarte band, wijzers en cijfers. Wanneer je de horloge aan zet zal deze vermoedelijk via bluetooth contact maken met een ander Apple product, zoals ene iPhone of iPad. Mogelijkerwijs kun je met de iWatch dan ook foto’s maken, bellen of muziek luisteren.

iWatch van Apple

Er gaan al veel langer geruchten rond over de smartwatch van Apple. Al in 2012 lekte er informatie uit over het horloge. Desondanks het idee an sich niet bepaald nieuw, omdat eerder al techneuten een horloge bedachten die met bluetooth is verbonden met je telefoon. Via bluetooth krijg je op je polshorloge allerlei notificaties te zien. Het voordeel is dat je je telefoon daarom niet meer uit je zak hoeft te halen om te bekijken welke notificatie je hebt binnengekregen.

Eenmaal de iWatch van Apple op de markt is gebracht kun je natuurlijk ook prijzen vergelijken. Je kunt hiervoor kijken op iwatch prijzen vergelijken. Vervolgens zul je diverse websites tegenkomen. Naar verwachting zal de prijs van de iWatch rond de 350 euro liggen. Volgens geruchten zou Apple circa 10 miljoen exemplaren produceren.